Easy Organizing

Zo werkt Easy Organizing

Kennis maken

Mocht u van een van mijn diensten gebruik willen maken dan kunnen wij een kennismakingsgesprek plannen bij u thuis. Op deze manier kunnen wij elkaar beter leren kennen en probeer ik in kaart te brengen wat uw hulpvraag is. Samen bekijken we waar voor u de behoefte aan hulp het grootst is en of en hoe ik u daarbij kan helpen. Als u het ziet zitten om samen met mij aan de slag te gaan dan maken wij een werkafspraak. Vaak kan dit al op korte termijn.

Werkafspraak

Tijdens een werkafspraak gaan wij samen aan de slag. Hoe lang een afspraak duurt is afhankelijk van wat we samen afspreken en wat we gaan doen. Doorgaans werk ik met werkafspraken van 3 uur achter elkaar. In een paar uur tijd kunnen wij namelijk al een enorme vooruitgang en zichtbaar resultaat boeken. Bovendien is uit ervaring gebleken dat dit een ideale tijd is om energiek en productief te blijven. Tijdens onze afspraken bent u degene die het tempo bepaalt en ik zal hier en daar tips geven het u helpen met het maken van keuzes.

Hoelang duurt een werkafspraak en hoeveel afspraken heb ik nodig om mijn doel te behalen?

Soms is één werkafspraak genoeg, soms zijn er meerdere afspraken nodig om het afgesproken doel te bereiken. Hoeveel tijd het in beslag gaat nemen uw doel te behalen hangt af van de snelheid waarmee u beslissingen durft te nemen maar ook van de hoeveelheid spullen en/of papieren die u om u heen heeft en uiteraard uw gezondheid. Ik werk dan ook in principe niet met offertes maar stem aan het eind van een (eerste) werkafspraak met u af of uw doel bereikt is of dat u graag nog een volgende afspraak wilt inplannen.

© 2021 Easy Organizing

Thema door Anders Norén