Easy Organizing

Wat doet een professional organizer?

Als professional organizer (of ook wel opruimcoach genoemd)  kan ik u begeleiden en adviseren bij het opruimen en ordenen van uw (teveel aan) spullen.

Ik bied praktische hulp als alles te veel wordt. Om diverse redenen kan het zijn dat het lastig is om een begin te maken met opruimen. U vraagt zich af hoe en waar te beginnen en ziet er als een berg tegen op. Vervelend want dit zorgt vaak voor onrust en ook stress.

Ik kan u helpen met keuzes maken en beslissingen nemen op momenten dat u daar hulp bij kan gebruiken. Samen maken wij een snelle start. Ik geef ik u tips en de handvatten die u nodig heeft om zelf weer het heft in handen te nemen. U krijgt weer meer grip op uw leven èn houdt meer tijd over voor zaken die er voor u toe doen.

Hoe kunt u uw spullen of informatie zo beheren, dat u alles snel kunt vinden en een gevoel van overzicht en controle houdt?

Ik kan ik u adviseren en begeleiden met onder andere

  • het opruimen en ordenen van uw (teveel aan) spullen.
  • Een logisch ingedeeld en ingericht huis waarin spullen een vaste en vanzelfsprekende plek hebben.
  • Een overzichtelijke administratie die u zelf goed kunt bijhouden en/of het wegwerken van een achterstallige administratie.
  • Voorbereiden van een verhuizing.
  • Mantelzorgondersteuning.

© 2021 Easy Organizing

Thema door Anders Norén