Easy Organizing

Opruimen

Het sluipt er vaak in, geleidelijk aan verzamelen we steeds meer spullen. Daardoor wordt het vol in huis. In overvolle kasten en ruimtes raakt u het overzicht kwijt en weet u niet meer waar en hoe u moet beginnen met opruimen. Of misschien lukt het u nog wel om het huis enigszins opgeruimd te houden maar komt u steeds maar niet toe aan die trapkast, zolder of kelder of uitpuilende kledingkast die u zo graag netjes en georganiseerd zou willen hebben.

Misschien heeft u een opslagruimte gehuurd voor uw teveel aan spullen wat toch de nodige kosten met zich meebrengt. Eigenlijk zou u graag alles goed uitgezocht willen hebben. Het ontbreekt u alleen aan moed om te beginnen met opruimen en u weet niet goed waar en hoe te beginnen…

Herkent u dit?

Als opruimcoach kan ik u helpen. Samen bespreken wij uw wensen, maken een plan van aanpak en gaan aan de slag. U bent altijd degene die met opruimen beslist wat er weg mag, wat er mag blijven en wat eventueel naar een ander mag. Ik help u met keuzes maken, opruimen en herinrichten van uw kamer, zolder, garage, schuur, keuken, kasten zodat u weer rust en ruimte ervaart in huis en daardoor ook in uw hoofd.

© 2021 Easy Organizing

Thema door Anders Norén